aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔύο ενισχύσεις και μία αλλαγή

Δύο ενισχύσεις και μία αλλαγή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ενισχυμένος με τα δύο τελευταία αποκτήματά του αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο Ερμής, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Δασάκι με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Ο Δημήτρης Φροξυλιάς και ο Κάρλες Κότο πιθανόν να βρίσκονται σήμερα στην αποστολή ώστε αν χρειαστεί να βοηθήσουν, να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην έκτη θέση. Να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν για να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα που είναι και ο μεγάλος τους στόχος. Σαφέστατα η έδρα του Εθνικού φέτος είναι ιδιαίτερα δυνατή και δύσκολη. Για να μπορέσει να περάσει νικηφόρα ο Ερμής θα χρειαστεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Ο Νίκος Παναγιώτου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπάουμαν, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο λυτρωτής του Ερμή στον αγώνα με τη Δόξα, ο Αρτάμπε.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα και σε σχηματισμό 4-2-3-1, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νουρεντινόσκι, δεξιός μπακ ο Χριστόφ, αριστερός μπακ ο Ντε Βρίσε, κεντρικοί αμυντικοί οι Μπενγκά και Χριστοφή. Για τη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Μαϊσουράντζε, Αρτάμπε και Μαρτίνιουκ. Στα «φτερά» της επίθεσης θα κινούνται Ίμπσον Ντε Μέλο και Ντα Σίλβα και στην κορυφή ο Μασίνουα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Αλεξίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ