aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔυνατό τεστ στο ΓΣΠ

Δυνατό τεστ στο ΓΣΠ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος έχει δηλώσει πάμπολλες φορές ότι η φετινή σεζόν αποτελεί άλλη μία πρόκληση αλλά και ένα στοίχημα για τον ίδιο. Στοίχημα που θα κερδηθεί μόνο αν οι «φτεροπόδαροι» καταφέρουν να μπουν στην πρώτη εξάδα, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Οι μετεγγραφές που έχουν γίνει φαίνεται ότι έχουν ενισχύσει σημαντικά τον Ερμή, με τον προπονητή Νίκο Παναγιώτου να δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του, έχοντας ως στόχο την ομοιογένεια και το χτίσιμο ενός δυνατού συνόλου που θα κοιτά στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σήμερα οι Αραδιππιώτες δίνουν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία να δει σε πιο επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης βρίσκεται η ομάδα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της, αλλά και πόσο καλά μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι σε ένα σύνολο που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στη νέα σεζόν.

Ο Νίκος Παναγιώτου αναμένεται να παρατάξει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για την πρεμιέρα, η οποία θα γίνει σε μία βδομάδα κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο, μιας και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ έχει αναβληθεί λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχει η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Εν τω μεταξύ, το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του Ερμή, ο Ίνοσεντ Εμεργκάρα, αναμένεται αύριο στην Κύπρο για την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους Αραδιππιώτες και την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ