aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔυνατό τεστ με την «Κυρία»

Δυνατό τεστ με την «Κυρία»

Φιλικό με την Ανόρθωση θα δώσει σήμερα (19:00) ο Ερμής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε ένα τεστ αρκετά δυνατό, το οποίο προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παναγιώτου αναμένεται πως θα χρησιμοποιήσει περισσότερο τους παίκτες που υπολογίζει για τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όμως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι «φτεροπόδαροι» θα προσπαθήσουν να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας και ένα τέτοιο φιλικό είναι το ιδανικό για να δείξει τον βαθμό στο δελτίο προόδου τους.

Από εκεί και πέρα, ο Ερμής κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Ονίλο. Γίνονται επαφές, υπάρχουν κάποια ονόματα στη λίστα, όμως δεν υπάρχει βιασύνη για να γίνει η επιλογή. Ο σύλλογος της Αραδίππου ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, κατά την οποίαν θα αγωνίζεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα διαρκείας αρχίζουν από 250 ευρώ στα boxes, υπάρχουν επίσης των 200 και των 100 ευρώ τα κανονικά, ενώ τα γυναικεία εισιτήρια είναι στα 20 ευρώ. Η διοίκηση περιμένει και ευελπιστεί ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ