aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔοκιμές, ήττα και… βελτίωση

Δοκιμές, ήττα και… βελτίωση

Μπορεί ο Ερμής να ηττήθηκε από τη Δόξα στο σημερινό φιλικό στα Λειβάδια (3-2), όμως ο Νίκος Παναγώτου κατάφερε να συλλέξει σημαντικές πληροφορίες για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του. Το σκορ σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν έχει καμία σημασία, αφού αυτό που ενδιέφερε περισσότερο τον Κύπριο τεχνικό ήταν να κάνει δοκιμές με στόχο τον εντοπισμό αδυναμιών.

Σίγουρα ο Νίκος Παναγιώτου πήρε πολλές σημειώσεις και πλέον θα δουλέψει ακόμη περισσότερο με τους παίκτες του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Και για σήμερα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Οθέλλο, κι ακολούθως θα πάρουν ανάσες οι παίκτες πριν αρχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Ομόνοια, που δίχως αμφιβολία έχει πολλές δυσκολίες, τις οποίες οι «φτεροπόδαροι» αισιοδοξούν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν για να πάρουν βαθμολογικό κέρδος.

Ακόμη και ένας βαθμός απέναντι στο «τριφύλλι» θα είναι θετικό αποτέλεσμα και συνάμα μία τονωτική ένεση ενόψει της συνέχειας. Οι Αραδιππιώτες ψάχνονται ακόμα και ο Νίκος Παναγιώτου μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να βγάλει στο γήπεδο τις πραγματικές της δυνατότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ