aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔίνει τόπο στα νιάτα ο Ερμής…

Δίνει τόπο στα νιάτα ο Ερμής…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η χρησιμοποίηση του νεαρού Μαντοβάνη και το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πάφος FC, ήταν μία μικρή απόδειξη ότι ο Ερμής έχει «νέο αίμα» που δικαιούται να πάρει τις ευκαιρίες του.

Ο Δασκαλάκης στα λίγα λεπτά που χρησιμοποίησε τον νεαρό έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και λογικά στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους μικρούς για να δείξουν την αξία τους, πείθοντας παραλλήλως ότι μπορούν τη νέα σεζόν να έχουν θέση στο ρόστερ που θα παλέψει για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Άλλωστε, ο Ερμής στις μικρότερες ηλικίες έχει πολύ καλά αποτελέσματα φέτος και αυτό είναι κάτι που γεμίζει τη διοίκηση αλλά και γενικότερα τους ανθρώπους της ομάδας με αισιοδοξία. Ότι, δηλαδή, μελλοντικά θα αναδειχθούν παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

Την επόμενη αγωνιστική οι «φτεροπόδαροι» έχουν άλλη μία δύσκολη έξοδο, μιας και θα αναμετρηθούν με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, η αναμέτρηση έχει οριστεί να γίνει τη Δευτέρα. Οπότε, υπάρχουν επιπλέον μέρες για να γίνει όσο γίνεται καλύτερα η προετοιμασία και η ομάδα να έχει αξιοπρεπή εμφάνιση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ