aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔιευκρίνηση για €150.000 σε Ντε Μέλο, ο Φανιέρος δίνει χρήμα και στον Πάρντο

Διευκρίνηση για €150.000 σε Ντε Μέλο, ο Φανιέρος δίνει χρήμα και στον Πάρντο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή, μέσω της οποίας διευκρινίζει για το πρόστιμο που εκκρεμεί για τον Ντε Μέλο, ενώ ενημερώνει ότι θα τακτοποιηθεί και μια μικρή διαφορά με τον Ούρκο Πάρντο.

«Σχετικά με κάποια χθεσινά δημοσιεύματα κάποιων ιστοσελίδων που αφορούν την χθεσινή συνέντευξη του Προέδρου μας στον ΣΠΟΡ FM 104, για να μην υπάρχουν λάθος εκτιμήσεις ή παρανοήσεις από κάποιους ενημερώνουμε ότι το πρόστιμο των 150.000 ευρω που έχει ως εκρεμμότητα το Σωματείο μας αυτή την στιγμή στην FIFA, δημιουργήθηκε λόγω παράλειψης (πρώην συνεργατών της Ομάδας μας) για να ζητήσουν το έγγραφο Αποποίησης Δικαιωμάτων (training compensation fees -οπως ορίζει η FIFA ΓΙΑ νεαρούς ποδοσφαιριστές-) τον Αύγουστο 2018 από την πρώην ομάδα του Ντε Μέλο την Sport Recife.

Η ποινή αυτή θα τακτοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από τον πρόεδρο του Σωματείου μας με απευθείας πληρωμή (Bank Transfer) στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας αυτής. Ο Ερμης Αραδίππου ως και σήμερα πέρα από αυτή την υπόθεση οπως και μια μικρή διαφορά με τον Ούρκο Πάρντο (και αυτή θα τακτοποιηθεί αμεσα) δεν έχει ουδεμία άλλη εκρεμμοτητα από το παρελθόν και ήδη βαδίζει για τον προγραμματισμό της Νέας απαιτητικής Περιόδου που μας βρίσκει εκεί που ανήκαμε και θα ανήκουμε για παντα: Στην 1η Κατηγορία! Στην νέα μας αυτή προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο μας κοντά να μας στηρίξει οπως μπορεί Ο κάθε ένας!

Μόνο Ερμής!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ