aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Διαφορετική η φιλοσοφία μας»

«Διαφορετική η φιλοσοφία μας»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ερμή έχει κλείσει. Ο Σκεύος Χρίστου είναι γνωστό ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αραδίππου και το «Goal» επικοινώνησε με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ερμή για να μας πει δυο λόγια παραπάνω. Στην ερώτησή μας για τους λόγους που τον οδήγησαν να υποβάλει την παραίτησή του, είπε: «Λόγω διαφορετικών απόψεων και φιλοσοφίας θεώρησα ότι έπρεπε να αποχωρήσω από την ομάδα».

Χωρίς να θελήσει να επεκταθεί περαιτέρω, μας είπε ότι έφυγε σαν φίλος από τον Ερμή. Κληθείς να σχολιάσει ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον, πρόσθεσε: «Ούτως ή άλλως έχω τα σεμινάρια του ΟΥΕΦΑ Α και θα επικεντρωθώ εκεί. Θα παραμείνω στον χώρο και στόχος μου είναι η προπονητική. Βέβαια, με ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή και η θέση του τεχνικού διευθυντή, μιας και είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία για το δίπλωμα του προπονητή».

Ο Σκεύος Χρίστου θα συνεχίσει να παρακολουθεί παίκτες και να κάνει διάφορες επαφές και δεν αποκλείεται να προτείνει κάποιους σε ομάδες. Από εκεί και πέρα οι «φτεροπόδαροι» θα πάρουν κάποιες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας και θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τους δυο χαμένους βαθμούς με την Αναγέννηση Δερύνειας, έτσι ώστε να ανασυνταχθεί η ομάδα και να δει τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Άλλωστε ο Ερμής διατηρήθηκε στην εξάδα και θέλει να μείνει εκεί μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος. Στα μεταγραφικά υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στα υπόψη της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης και δεν θα αργήσει η ώρα που θα έχουμε και ανακοινώσεις από τους «φτεροπόδαρους».

Είναι δεδομένο ότι πρόθεση του Ερμή είναι να γίνει ενίσχυση και με παίκτες που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα, μιας και δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ