aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον Ερμή

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ερμή ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μετά και τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια, οι «φτεροπόδαροι» παρουσιάζονται πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το τρίποντο που θα τους ανεβάσει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Το ματς διεξάγεται στην 8η αγωνιστική και στον Ερμή θέλουν να «χτίσουν» ενόψει της συνέχειας ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους που έθεσαν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίκος Παναγιώτου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζαχάρια, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, αλλά και του Σανδραβέλη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός αποστολής. Τη θέση του Ρουμάνου θα πάρει ο Μαρτίνιουκ στη μεσαία γραμμή και του Σανδραβέλη ο Ψάλτης στο δεξί άκρο της άμυνας. Αυτές αναμένεται να είναι και οι μοναδικές αλλαγές του Ερμή σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. Σε ένα ματς όπου ο Ερμής κατάφερε να υλοποιήσει το στόχο του και να μοιράσει «απαντήσεις» όσον αφορά στην προοπτική του.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, στα ο άκρα της άμυνας οι Τσίνα, Ψάλτης και κεντρικοί αμυντικοί οι Χριστοφή, Ιμερέκοφ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μαρτίνιουκ, Φρίμπονγκ και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Πατσέκο. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Εμεγκάρα, αριστερά ο ο Άλεξ Κωνσταντίνου και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσούμου. Οι Αραδιππιώτες έχοντας υψηλές φιλοδοξίες γνωρίζουν πολύ καλά ότι τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουν και γι’ αυτό οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα θεωρηθεί αποτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ