aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Ερμής ο οποίος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, στοχεύει μόνο στη νίκη. Μετά την ήττα από την ΑΕΛ θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα που θα τονώσει το ηθικό και θα τον ανεβάσει βαθμολογικά, αφήνοντας πιο πίσω τη σημερινή αντίπαλό του. Οι «φτεροπόδαροι» ενόψει του αυριανού αγώνα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τη δεδομένη απουσία του Σανδραβέλη ο οποίος θα απουσιάσει ακόμη μερικές βδομάδες.

Ο Νίκος Παναγιώτου δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του σε αδυναμίες που παρουσίασε έως τώρα η ομάδα του. Παιχνίδια όπως αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα, αν θέλει ο Ερμής να επανέλθει για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την παραμονή του, πρέπει να τα κερδίζει. Την ίδια ώρα, απέναντι σε μια ομάδα που «διψά» για βαθμούς και έχει τη θέληση και το πάθος για το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Γι’ αυτό και οι παίκτες του Ερμή καλούνται να δείξουν σοβαρότητα, πειθαρχία και να ακολουθήσουν κατά γράμμα την τακτική του προπονητή τους για να ελπίζουν σε «διπλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ