aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔεν τον πτοούν ούτε τα πολλά προβλήματα

Δεν τον πτοούν ούτε τα πολλά προβλήματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στον Ερμή γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ στον αγώνα με τον Απόλλωνα και πως θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν βαθμολογικό κέρδος. Συν τοις άλλοις υπάρχουν και τα σημαντικά προβλήματα, γεγονός που επηρεάζουν το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας της Αραδίππου.

Εκτός είναι οι τραυματίες Φερνάντες, Χόοϊ και οι τιμωρημένοι Μασίνουα, Αντωνίου. Επίσης, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν ο Σίργκι θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ή θα μείνει στον πάγκο. Ο Ρουμάνος στόπερ δεν προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και ίσως να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Κύπριος τεχνικός.

Ο Λούκας Φανιέρος, αλλά και η τεχνική ηγεσία έχουν στείλει μήνυμα νίκης κόντρα στον Απόλλωνα. Θεωρούν πως μια επιτυχία απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο θα αλλάξει άρδην το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα την προηγούμενη αγωνιστική. Η διοίκηση τις τελευταίες μέρες κάνει έκκληση και στον κόσμο της ομάδας για να έλθει στο γήπεδο και να στηρίξει με θέρμη τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ