aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔεν θα τα παρατήσει ο πρόεδρος

Δεν θα τα παρατήσει ο πρόεδρος

Ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές η φετινή για τον πρόεδρο του Ερμή. Ο Λούκας Φανιέρος αν και ήθελε πολύ να δει την ομάδα του να πετυχαίνει τους στόχους της και να φθάνει όσο γίνεται πιο μακριά στο κύπελλο, δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος από ένα σημείο και μετά δεν ήταν κοντά στην ομάδα όσο θα ήθελε.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας του τον είχαν λυγίσει, με αποτέλεσμα να μην είναι αφοσιωμένος όσο θα ήθελε στην ομάδα. Πριν από μερικές βδομάδες ο πατέρας του προέδρου των «φτεροπόδαρων» έφυγε από τη ζωή και αυτό είναι κάτι που έχει στοιχίσει σε όλη την οικογένεια του Ερμή και πολύ περισσότερο στον πρόεδρο.

Ο Φανιέρος όμως δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει… Βάζει καθημερινά στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα μπορέσει να δημιουργήσει τον Ερμή που ο ίδιος οραματίζεται και θέλει. Τον Ερμή που θα «βλέπει» και ο πατέρας του από ψηλά και θα καμαρώνει. Στόχος, λοιπόν, για την ομάδα της Αραδίππου τη νέα σεζόν θα είναι η εξασφάλιση μιας θέσης στην εξάδα και να πάει η ομάδα όσο γίνεται πιο μακριά στο κύπελλο.

Θα γίνουν κινήσεις με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να ανέβει το επίπεδο και να θυμίσει ο Ερμής την ομάδα που μέχρι πριν από μερικά χρόνια θαύμασε ο φίλαθλος κόσμος με τις επιτυχίες της, τον τελικό κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ