aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Δεν θα είμαστε κομπάρσοι»

«Δεν θα είμαστε κομπάρσοι»

Για την τρίτη συνεργασία του με τον Ερμή, μίλησε ο Νίκος Παναγιώτου. Ο Κύπριος προπονητής δήλωσε ότι επιστρέφει στην ομάδα με την οποίαν έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

«Δεν έμαθα να επιβιώνω στα εύκολα. Όποια δυνατότητα σου δίνεται από τον Ερμή είναι καλοδεχούμενη και είναι και γλυκιά η διάκριση με αυτή την ομάδα. Αυτό που θέλουν οι λίγοι φίλοι του Ερμή και οι 3-4 που τρέχουν από το πρωί», πρόσθεσε ο Κύπριος προπονητής, ο οποίος αναφέρθηκε και στους στόχους των μαυροκόκκινων:

«Σας είπα ότι δεν έχω μάθει να επιβιώνω στα εύκολα. Ξέροντας ότι υπάρχει ένας πρόεδρος (σ.σ.: Λούκας Φανιέρος) απαιτητικός που προσπαθεί να δίνει λύσεις σε προβλήματα που έχουμε μπροστά μας, σίγουρα έχει απαιτήσεις. Κάποιες στιγμές μπορεί να έχει υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί πιστεύει πολύ σε αυτή την ομάδα. Τους στόχους θα τους οριοθετήσουμε και από εκεί και πέρα θα τους ανακοινώσουμε.

Ο στόχος σίγουρα θα είναι η διάκριση. Δεν θα ήμαστε οι κομπάρσοι του πρωταθλήματος». Αναφορικά με το γεγονός ότι η ομάδα θα δημιουργηθεί σχεδόν από την αρχή, είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Υπάρχει πίεση στον Ερμή. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελούν το ρόστερ και στόχος είναι να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ