aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔεν πήρε όσα άξιζε…

Δεν πήρε όσα άξιζε…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής κόντρα στην ΑΕΖ την 11η αγωνιστική είχε πραγματοποιήσει ίσως τη χειρότερή του εμφάνιση, όμως, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Προχθές, με αντίπαλο την ΑΕΚ, η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου έκανε το καλύτερό της παιχνίδι από πλευράς τακτικής, αλλά δεν πήρε ούτε βαθμό.

Μπορεί οι «φτεροπόδαροι» να μην είχαν κέρδος από το ματς, αλλά έδειξαν για ακόμη μία αγωνιστική ότι έχουν δυνατότητες ως ομάδα και μπορούν να δουν στα μάτια τους «μεγάλους». Αν ο Ντα Σίλβα δεν έκανε το λάθος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ίσως σήμερα να μιλούσαμε για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου πίεζαν ψηλά την ΑΕΚ, την οποία ανάγκασαν και σε κάποια λάθη. Έφτιαξε ευκαιρίες ο Ερμής, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει για να φθάσει πρώτος στο γκολ.

Ο Ντα Σίλβα μπορεί να ήταν ο μοιραίος της ομάδας του, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία, ενώ εξαιρετικό παιχνίδι έκανε και ο Μπενγκά. Το θετικό για τον Ερμή είναι ότι δεν φαίνεται να έχουν προκύψει οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα κι έτσι άπαντες σκέφτονται πλέον μόνο την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ