aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Χτυπά» στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου

«Χτυπά» στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, ο Ερμής πέτυχε τέσσερα γκολ. Δηλαδή, ένα γκολ ανά παιχνίδι. Τα γκολ, σύμφωνα με τη χρονική στιγμή που έχουν επιτευχθεί, έχουν ένα κοινό σημείο.

Τα δυο επιτεύχθηκαν περίπου στο πρώτο 20λεπτο και τα άλλα δυο στο αντίστοιχο χρονικό σημείο του δευτέρου ημιχρόνου. Κάτι που φανερώνει ότι οι «φτεροπόδαροι» επιδιώκουν να πιέσουν και να σκοράρουν στην αρχή κάθε ημιχρόνου, θέλοντας να κάνουν το έργο τους πιο εύκολο. Βάζουν μεγαλύτερη πίεση σε αυτά τα σημεία του κάθε παιχνιδιού.

Με τις Ομόνοια και Δόξα, ο Ερμής σκόραρε στο 20άλεπτο με τον Ίμπσον και στο 18ο λεπτό με τον Μαρτίνιουκ αντίστοιχα. Τα άλλα δυο γκολ ήρθαν στο 62ο λεπτό με τον Ντα Σίλβα στο ματς με την Αναγέννηση και στο 66ο λεπτό με τον Ίμπσον απέναντι στη Δόξα. Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός, όμως είναι κάτι που δείχνει πώς αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι ο Ερμής και ποιες είναι οι προθέσεις του.

Ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Εθνικό Άχνας, εκτός είναι ο Άλμπα που είναι τραυματίας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Παναγιώτου, ο οποίος ετοιμάζει το πλάνο του και ενδέχεται να έχει μια-δυο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ