aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Χτίζουν» από τώρα στον Ερμή!

«Χτίζουν» από τώρα στον Ερμή!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά ο Λούκας Φανιέρος έχει αρχίσει να σκέφτεται τον Ερμή της νέας σεζόν. Με την ομάδα να χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να μπει στην εξάδα, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά και η ομάδα να παρουσιαστεί με μεγαλύτερες αγωνιστικές αξιώσεις.

Μια χρονιά όπου και πάλι ο Ερμής θα χρειαστεί να… χτιστεί από την αρχή, μιας και αυτό «φωτογραφίζουν» οι πρώτες κινήσεις του προέδρου. Ο Ντα Σίλβα αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Αραδίππου και την Παρασκευή αναμένεται να μετακομίσει σε ομάδα του Καζακστάν. Απομένουν λεπτομέρειες να διευθετηθούν και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Νουρεντινόσκι είναι στην έξοδο, ενώ πολύ πιθανόν κι άλλοι παίκτες να τεθούν εκτός ομάδας τις επόμενες βδομάδες. Ο προπονητής του Ερμή, Κορμπεράν, αναμένεται να πως θα δώσει σταδιακά περισσότερες ευκαιρίες σε Κύπριους παίκτες προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι στόχος της εισόδου της ομάδας στην πρώτη εξάδα δεν θα γίνει εφικτός και αυτό που προέχει για τη διοίκηση είναι να αρχίσει από τώρα να κοιτάζει την επόμενη χρονιά έτσι ώστε να στελεχωθεί σωστά και να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει ώστε να μπορέσει να παραμείνει δυνατή, εκπληρώνοντας τους στόχους της.

«Δεν εξαρτάται πλέον από εμάς η 6αδα, οι πιθανότητες μας είναι ελάχιστες και με βάση το πρόγραμμά μας. Θα πρέπει να διαχειριστούμε το ρόστερ και να γλυτώσουμε ότι μπορούμε στο οικονομικό», είπε προσφάτως ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου.

«Ταυτόχρονα θέλουμε να πάρουν ευκαιρίες και οι νεαροί, μπαίνοντας σιγά-σιγά και στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν… Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε τον στόχο η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη. Δυστυχώς με τα δικά μας λάθη και τα δικά μας αποτελέσματα βγήκε εκτός στόχων η ομάδα. Δώσαμε το δικαίωμα στις ομάδες που μας ακολουθούσαν και φτάσαμε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ