aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΧωρίς σέντερ φορ με την Ομόνοια (υπέγραψε ο Ντα Σίλβα)

Χωρίς σέντερ φορ με την Ομόνοια (υπέγραψε ο Ντα Σίλβα)

Παίκτης του Ερμή είναι με κάθε επισημότητα ο Ντομινίκ ντα Σίλβα. Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε ψες το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε και από την ομάδα της Αραδίππου. Ο επιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου επροπονείτο με τον Ερμή από τις 13 Αυγούστου.

Το αρνητικό για την ομάδα της Αραδίππου είναι ότι ο Ντα Σίλβα και ο Μιούλερ Φερνάντες, τα δύο τελευταία αποκτήματα, είναι οι μοναδικοί σέντερ φορ που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό. Το γεγονός ότι δεν βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, δένει τα χέρια του Νίκου Παναγιώτου ενόψει του αυριανού αγώνα της πρεμιέρας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (18:00).

Και οι δύο επιθετικοί χρειάζονται χρόνο και ακολουθούν πρόγραμμα με δύο προπονήσεις την ημέρα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, με στόχο να είναι όσο γίνεται σε καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσουν το συντομότερο την ομάδα.

Η πρεμιέρα με την Ομόνοια θα είναι δίχως αμφιβολία δύσκολη, όμως στις τάξεις του Ερμή δεν χάνουν την πίστη τους για βαθμολογικό όφελος στο γήπεδο της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ