aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Bόμβα» Τζιμπρίλ Σισέ από τον Λούκα Φανιέρο στον Active!

«Bόμβα» Τζιμπρίλ Σισέ από τον Λούκα Φανιέρο στον Active!

Ο Ερμής προϊδεάζει εδώ και μέρες για μετεγγραφικές «βόμβες» εντός και εκτός γηπέδου. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) η ομάδα της Αραδίππου θα συνάψει συνεργασία με τον Τζιμπρίλ Σισέ, γνωστό σε όλους από τη θητεία του σε Λίβερπουλ και Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στον Active o πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος τόνισε πως ο Σισέ ανέπτυξε φιλία με τον γιο του και σύντομα αναμένεται στην Κύπρο. Σημείωσε πως η συνεργασία θα αφορά για εξωαγωνιστικά θέματα, όμως ο γιος του ανέλαβε προσωπικά να πείσει τον 38χρονο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ερμή.

«Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και 1-2 event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers».

Tελευταία ομάδα του Σισέ ήταν τη σεζόν 2017-18 η Ιβερντόν, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ελβετίας, όπου κατέγραψε 24 γκολ σε 28 συμμετοχές.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, η ομάδα της Αραδίππου είναι έτοιμη για μία ηχηρή μετεγγραφή και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για τον Βραζιλιάνο, Κέλβιν Ματέους ντε Ολιβέιρα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής από το 2012 έως το 2019 ανήκε στην Πόρτο, όμως αγωνίστηκε ως δανεικός σε Παλμέιρας, Βάσκο ντα Γκάμα, Φλουμινένσε, Κορίντιμπα και Αβάι.

«Θα φέρουμε και άλλους 2-3 παίκτες υψηλόμισθους για να μας βοηθήσουν. Ελπίζω ότι τα λεφτά που θα δώσουμε θα αξίζουν. Τις μετεγγραφές ανέλαβε να κάνει ο Σάββας Σάββας που έφερε στην Κύπρο τον Τιάγκο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνει καλές επιλογές, κόβει το μάτι του. Αυτός δεν θα είναι ο καλύτερός παίκτης μας. Θα κάνουμε και εμείς το παιχνίδι μας γιατί θέλουμε να πάμε στην εξάδα. Να γίνουμε μπελάς των άλλων ομάδων που θέλουν 12 ομάδες την επόμενη χρονιά. Ξέρω πως κινούμαι, δεν έχουμε χρέη, πήγαμε Ευρώπη, κάναμε καλές χρονιές. Είμαστε σε καλό δρόμο», κατέληξε ο Λούκας Φανιέρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ