aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΆρχισε επαφές με ποδοσφαιριστές ο Ερμής

Άρχισε επαφές με ποδοσφαιριστές ο Ερμής

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας αναφέρεται ο Ερμής Αραδίππου σε ανακοίνωση του, όπως επίσης και στον μετεγγραφικό σχεδιασμό για τη ερχόμενη σεζόν:

«Το τελευταίο του παιχνίδι δίνει ο για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Στο τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος ο Ερμής Αραδίππου θα αντιμετωπίσει την ομαδα του Εθνικού Αχνας την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 στην έδρα του Ερμή στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η ομάδα του Ερμή λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισε δεν κατάφερε να ανέβει στην πρώτη εξάδα της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που οι παίκτες της ομάδας θέλουν μόνο τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, κάτι που θα τους εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην δεύτερη εξάδα της τελικής βαθμολογίας και θα τονώσει το ηθικό τον παικτών και των φιλάθλων. Όσο για τη διοίκηση της ομάδας εχει αρχίσει ήδη συζητήσεις για μεταγραφές και παίκτες που θα αποτελέσουν έκπληξη και θα ενισχύσουν το δυναμικό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ