aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑποστολή του, να κρατηθεί στην εξάδα

Αποστολή του, να κρατηθεί στην εξάδα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σαν ένα τελικό αντιμετωπίζουν άπαντες στον Ερμή τη σαββατιάτικη με τη Νέα Σαλαμίνα. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αραδίππου, μετά τις τελευταίες της αποτυχίες, αν δεχθεί άλλη μία, θα πέσει από την έκτη θέση. Σε τέτοιο ενδεχόμενο, το έργο της θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για είσοδό της στην πρώτη εξάδα.

Ένας από τους στόχους του Ερμή, με την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία είναι η άμεση αλλαγή της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών ώστε να αποδώσουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο νέος προπονητής δεν έχει πολλές μέρες μπροστά του για να δουλέψει όπως θέλει, όμως είναι υποχρεωμένος μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα να περάσει τη φιλοσοφία του και το κυριότερο να οδηγήσει την ομάδα του στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αυτό είναι που ζητά ο Λούκας Φανιέρος: νικηφόρα αποτελέσματα που θα διατηρήσουν τον Ερμή στην πρώτη εξάδα.

Εκτός από τον τιμωρημένο Μαρτίνο Χριστοφή, οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Κορμπεράν. Η απουσία του Κύπριου μπακ, θα επαναφέρει τον Ντε Βρίσε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Λογικά θα προκύψουν και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο νέος προπονητής δίνει έμφαση στο κομμάτι της ψυχολογίας, θέλοντας να τονίσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και να αναδείξει τον καλύτερό τους εαυτό.

Αν οι «φτεροπόδαροι» πάρουν το «διπλό» στο «Αμμόχωστος» στην αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική, τα οφέλη γι’ αυτούς θα είναι πολλαπλά. Θα διατηρηθούν στην έκτη θέση, ενώ θα βρεθούν στο συν 5 από τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ