aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑποκαλυπτικό: Έρχεται την Πέμπτη για να κλείσει!

Αποκαλυπτικό: Έρχεται την Πέμπτη για να κλείσει!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο ποδοσφαιριστής Μαξίμ Ιμερέκοφ έρχεται την Πέμπτη για λογαριασμό του Ερμή ώστε να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στους «φτεροπόδαρους». Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής είναι 26 χρονών, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως στόπερ και ως δεξιός ακραίος μπακ.

Ο Νίκος Παναγιώτου θέλει να είναι σίγουρος για τις τελευταίες προσθήκες και να μειώσει το ρίσκο αποτυχίας, προσπαθώντας να μάθει όσα γίνεται περισσότερα για τους παίκτες με τους οποίους είναι σε επαφή. Σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι συμπληρωμένο και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία, που έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές για να δουλέψει, ώστε να αρχίσει να βγάζει η ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει στο γήπεδο. Γι’ αυτό τον σκοπό προγραμματίζονται φιλικά, που θα βοηθήσουν στο μοντάρισμα της ομάδας.

Αύριο οι «φτεροπόδαροι» θα αναμετρηθούν με την Αλκή Ορόκλινη στο Κοινοτικό Γήπεδο της Πύλας, στις 18:30. Όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και το τελευταίο απόκτημα, ο επιθετικός Τσουμού, από τον οποίο περιμένουν πολλά οι Αραδιππιώτες. Εν τω μεταξύ, χθες είχε τα γενέθλιά του o διευθυντής του Ερμή Γιώργος Αθανασίου, με τη διοίκηση να του στέλνει τις ευχές της: «Κύριε Γιώργο μας χρόνια πολλά. Σε ευχαριστούμε για όσα κάνεις για εμάς και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας εκτός από υγεία και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ