aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑποφασιστικότητα για τους πρώτους βαθμούς

Αποφασιστικότητα για τους πρώτους βαθμούς

TOY ΠΑΝΟY ΛΑΡΚΟY

Πανέτοιμοι δηλώνουν στον Ερμή για να τα δώσουν όλα έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να πάρει βαθμό ή και βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Παναγιώτου δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Φρίμπονγκ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες μέρες και δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο. Ο Κύπριος τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική και περιμένει ότι, θα βγάλουν πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νόβακ, δεξί μπακ ο Σανδραβέλης, αριστερό ο Τσίνα και κεντρικός αμυντικό δίδυμο οι Ταραλίδης και Ιμερέκοφ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Ζαχάρια, Θεδώρου και Φρίμπονγκ εφόσον είναι απόλυτα έτοιμος. Στα άκρα της επίθεσης, θα κινείται δεξιά τον Κωνσταντίνου, αριστερά ο Μαρτίνιουκ και στην κορυφή ο Εμεγκάρα. Ο τελευταίος είναι το φαβορί αντί του Τσούμου (φωτό), που έχασε αρκετές προπονήσεις.

Όποιοι κι αν κληθούν να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, θα πρέπει να υπάρξει αισθητή βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τη Δόξα, για να είναι σε θέση ο Ερμής να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ ένα ποιοτικό αντίπαλο όπως την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ