aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑΠΟΕΛ και στο βάθος ενίσχυση

ΑΠΟΕΛ και στο βάθος ενίσχυση

Από τη μία έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και από την άλλη στο κεφάλαιο της ενίσχυσης. Η αναμέτρηση του Ερμή με αντιπάλους τους πρωταθλητές την ερχόμενη Κυριακή δεν είναι από τα παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά του για σίγουρους βαθμούς, υπάρχει όμως η θέληση για το βαθμολογικό κέρδος.

Το ίδιο έκαναν οι «φτεροπόδαροι» και κόντρα στην Ομόνοια, το ίδιο θέλουν να κάνουν και τώρα με στόχο να μπορέσουν αυτή τη φορά να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση. Στα μετεγγραφικά γίνεται προσπάθεια για ενίσχυση και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις.

Ο Λούκας Φανιέρος είχε τονίσει ότι θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση τερματοφύλακα και αριστερού μπακ, ενώ δεν αποκλείεται αν βρεθεί και κάτι καλό σε άλλη θέση, να μελετηθεί σοβαρά.

Ο Ερμής έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Γιώργο Κατσιατή, ο οποίος θα συνεχίσει στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου όπου θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ