aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑποχαιρέτησε ο Ντε Βρίισε

Αποχαιρέτησε ο Ντε Βρίισε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρελθόν από τον Ερμή αποτελεί ο Εμερίκ Ντε Βρίισε. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και πλέον δεν συνεχίζει στους «φτεροπόδαρους».

Προς το τέλος του περσινού πρωταθλήματος ο 32χρονος αριστερός μπακ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού το οποίο, όπως φαίνεται, δεν έχει ξεπεράσει κι αυτή η εξέλιξη έχει συμβάλει στο να ληφθεί η απόφαση για να αποχωρήσει από το ρόστερ. Ο Ντε Βρίσε είχε συνολικά 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ερμή και μία στο κύπελλο.

Στον Ερμή αναμένεται ότι θα κάνουν άλλη μία κίνηση ενίσχυσης για να είναι καλυμμένοι στα αριστερά και έχουν άλλο ένα δεκαήμερο για να βρεθεί ο κατάλληλος. Ο Νίκος Παναγιώτου έχει σχηματίσει εικόνα για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα της πρεμιέρας, ενώ είδε και όσα ήθελε από το χθεσινό φιλικό με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ένα δυνατό φιλικό από το οποίο θα αποκόμισε χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα αλλά και για κάποιους παίκτες που ήθελε να δει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ