aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνδρονίκου: «Μας δένει τα χέρια»

Ανδρονίκου: «Μας δένει τα χέρια»

Στις απουσίες ποδοσφαιριστών του Ερμή στάθηκε ο Νίκος Ανδρονίκου μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κύπριος τεχνικός επεσήμανε ότι οι «φτεροπόδαροι» στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν σε 1-1, με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ο Ερμής ανέβασε αρκετούς παίκτες μπροστά και να «σκοτώνει» το παιχνίδι με δεύτερο τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι το φινάλε. Η ΑΕΚ είναι πιο ποιοτική ομάδα και φάνηκε. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και μας στοίχησε. Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, εμείς στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και μπορούσαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Ανεβάσαμε πολλούς παίκτες μπροστά και το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ και πέτυχε δεύτερο γκολ.

Έχουμε απουσίες και αυτό μας δένει τα χέρια. Ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Τετάρτη. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ που είναι καλή ομάδα, ειδικά ο Τρισκόφσκι τον οποίο περιορίσαμε μέχρι το γκολ που πέτυχε».

Για τη βελτίωση του Ερμή στο δεύτερο ημίχρονο: «Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε στην περιοχή, όμως είχαμε τα προβλήματα με τους Κονέ και Ρουσιά, οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Οι απουσίες των Ραφίνια και Αλαμπρίτη ήταν καθοριστικές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ