aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνδρονίκου: «Ήταν πιο εύκολο το έργο μας με τις μεγάλες μπαλιές της αντιπάλου»

Ανδρονίκου: «Ήταν πιο εύκολο το έργο μας με τις μεγάλες μπαλιές της αντιπάλου»

Ο Νίκος Ανδρονίκου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σημερινή νίκη του Ερμή εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πως αυτή που πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη».

Ακολούθως έκανε την ανάλυσή του για το παιχνίδι: «Ο αγώνας είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα παίχτηκε περισσότερο στο δικό μας μισό και εμείς παίξαμε στην κόντρα κυνηγώντας το γκολ. Ήταν πιο εύκολο το έργο μας με τις μεγάλες μπαλιές που έκανε η αντίπαλος. Με τον Καϊκέ και τους αμυντικούς καταφέραμε και κρατήσαμε το μηδέν. Είναι μια νίκη οξυγόνο για την ομάδα μας, Θέλω να πω καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι μια αξιοπρεπής ομάδα. Ξέρω ότι ο Πάμπος (σ.σ.: Χριστοδούλου) πέρασε δύσκολα και εύχομαι το καλύτερο».

Όσο για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, δήλωσε: «Έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κούραση. ο κάθε βαθμός είναι επιτυχία. Πήραμε τρεις νίκες εκτός έδρας, μαζέψαμε 10 βαθμούς συνολικά και είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, αναφορικά με τι άλλαξε στην ομάδα από την ημέρα της έλευσής του, σημείωσε: «Φέραμε κάποια παιδιά που προσαρμόστηκαν γρήγορα στην ομάδα. Πρέπει να ξέρουμε και ποιοι είμαστε για να μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ