aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνδρονίκου: «Ακόμη δύο μετεγγραφές. Έγιναν πολλά την προηγούμενη βδομάδα...»

Ανδρονίκου: «Ακόμη δύο μετεγγραφές. Έγιναν πολλά την προηγούμενη βδομάδα…»

Δύο μετεγγραφές προανήγγειλε ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Ανδρονίκου, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των «φτεροπόδαρων» πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Παράλληλα, μίλησε για το πάθος των παικτών του και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικά: «Είχαμε ένα αμφίρροπο αγώνα σε όλη την διάρκεια του. Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, εμείς βγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα, δεν είχαμε κατοχή στο κέντρο. Δώσαμε ευκαιρία στον Εθνικό να βγει μπροστά. Όμως είχαμε δύο ευκαιρίες που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα, πετύχαμε κάποια γκολ. Ο Εθνικός είχε τις ευκαιρίες του επίσης. Έγιναν πολλά μέσα σε μια εβδομάδα, έφυγαν παίκτες, τρέχαμε για μετεγγραφές, κάναμε ότι προλάβαμε στις προπονήσεις. Μας έβαλε στο παιχνίδι το πάθος. Ετοιμάζουμε μια νέα ομάδα, έχουμε ξανά αγώνα την Παρασκευή και αυτό είναι δύσκολο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα ολοκληρώσουμε ακόμη δύο μετεγγραφές, θεωρώ πως θα έχουμε μια πολύ καλή  πορεία. Η διοίκηση ήταν κοντά, έτρεξαν για τις μετεγγραφές. Συγχαρητήρια σε όλους. Αρχίζουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ