aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνδρέου: «Ήταν προκλητικός και φεύγει»!

Ανδρέου: «Ήταν προκλητικός και φεύγει»!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Αντρέου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM, αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής Μιγκέλ Άλμπα αποτελεί παρελθόν από τους «φτεροπόδαρους».

Αναλυτικά: «Αποτελεί παρελθόν και ήδη ενημερώθηκε. Ο λόγος έχει να κάνει με την κάκιστη του συμπεριφορά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η παρουσία του ήταν προκλητική. Ειδικά όταν χθες ο προπονητής, τον κάλεσε να μπει στο παιχνίδι για να κρατήσει μπάλα, αυτός περπατούσε. Είναι όλα τα δίκαια με το μέρος του προέδρου».

Για την απώλεια βαθμών στον αγώνα με την Αναγέννηση: «Επικρατεί μια πολύ μεγάλη απογοήτευση και πολύς θυμός για την παρουσία της ομάδας σε ένα παιχνίδι που είχαμε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς παρουσιαστήκαμε αγνώριστοι. Προηγηθήκαμε με 2-0 όμως και πάλι, αν έχανε η Αναγέννηση θα ήταν άδικο για αυτούς. Πετύχαμε δύο γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Την πληρώσαμε στη συνέχεια με τη αδράνεια των ποδοσφαιριστών. Ευθύνες υπάρχουν παντού, σίγουρα και στην τεχνική ηγεσία. Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους. Ακόμα και ο πρόεδρος και ο γυμναστής έχουν ευθύνη. Όταν μια ομάδα δεν παρουσιαστεί σωστά σημαίνει ότι δεν έγιναν αυτά που έπρεπε. Τα σκαμπανεβάσματα δεν μπορούν να συνεχιστούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ