aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνδρέου: «Δεν βρήκαμε τη γιατρειά» (φεύγει μάλλον ο Φερνάντες)

Ανδρέου: «Δεν βρήκαμε τη γιατρειά» (φεύγει μάλλον ο Φερνάντες)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει ο Ερμής να γίνει πιο σταθερός παιχνίδι με παιχνίδι καταβάλλει ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παναγιώτου. Μιλώντας στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου των «φτεροπόδαρων», Μιχάλης Ανδρέου, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας στο ματς με την ΑΕΖ.

«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η απόδοσή μας δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική μετά και την καλή παρουσία με τον Άρη. Δυστυχώς συνεχίζονται τα σκαμπανεβάσματα, κάτι που προσπαθεί και ο προπονητής να διορθώσει, αλλά δεν βρήκαμε μέχρι σήμερα τη γιατρειά», είπε ο Ανδρέου.

Όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Μιχάλης Ανδρέου τόνισε: «Έχουμε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους, εκ των οποίων τα τρία είναι εντός έδρας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς».

Τέλος, σχολίασε και τη δύσκολη έξοδο που ακολουθεί με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΑΕΚ: «Ένα πολύ δύσκολο ματς. Δεν μας παρασύρει το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο τελευταίο της παιχνίδι. Θα πάμε σοβαροί και πειθαρχημένοι και ελπίζουμε σε βαθμολογικό κέρδος με καλή απόδοση».

Σε μια άλλη εξέλιξη, ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Μούλερ Φερνάντες να αποτελέσει παρελθόν από τον Ερμή. Ο Βραζιλιάνος έχει απογοητεύσει με τη μέχρι σήμερα αγωνιστική του παρουσία, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι ήταν αδιάφορος και αυτό εκνεύρισε τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο. Έτσι είναι πιθανό ακόμη και να αποδεσμευθεί ο 27χρονος ποδοσφαιριστής. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, δεν προκύπτουν ιδιαίτερα προβλήματα. Επιστρέφουν οι Μαρτίνιουκ και Μαϊσουράντζε, ενώ και ο Σίργκι αναμένεται να είναι έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ