aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνδρέου: «Αν δεν κερδίσουμε, αποχαιρετούμε»

Ανδρέου: «Αν δεν κερδίσουμε, αποχαιρετούμε»

Σαν τελικό βλέπουν στον Ερμή την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι Αραδιππιώτες θα πρέπει πλέον να έχουν συνεχόμενες επιτυχίες για να ελπίζουν σε είσοδο στην πρώτη εξάδα της α’ φάσης.

Γι’ αυτό και το ματς με τον Άρη χαρακτηρίζεται κομβικό από τους παράγοντες του συλλόγου. «Αν δεν κερδίσουμε αποχαιρετούμε την εξάδα. Είναι εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για μας», ανέφερε μιλώντας στην «Goal news» ο εκπρόσωπος Τύπου των μαυροκόκκινων, Μιχάλης Ανδρέου.

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά την ισοπαλία στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα (0-0) και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια απωλειών πλέον, πρόσθεσε: «Το κλίμα είναι πολύ καλό μετά και την έλευση του νέου προπονητή (σ.σ.: Κάρλος Κορμπεράν). Έχουμε τέσσερα παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε αλάνθαστη πορεία όσο δύσκολο και αν ακούγεται. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, όπως τα καταφέραμε και φέραμε τα πράγματα εδώ».

Κληθείς να σχολιάσει αν θα είναι αποτυχία για τον Ερμή η μη είσοδος του στην εξάδα, ήταν ξεκάθαρος: «Βεβαίως και θα είναι αποτυχία και θα είναι γενικά αποτυχημένη η χρονιά». Το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα διεξαχθεί μεθαύριο και θα αρχίσει στις 17:00.

Για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Άρη, δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ερμή. Ο Δημήτρης Φροξυλιάς είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται από τον Κάρλος Κορμπεράν. Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αλεξάντρου Μπενγκά και Γιάννη Αλεξίου. Στα θετικά περιλαμβάνεται το γεγονός ότι εξέτισε την ποινή του ο Μαρτίνος Χριστοφή και βρίσκεται στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ