aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνακοινώθηκε ο Κοσμά

Ανακοινώθηκε ο Κοσμά

Την πρόσληψη του Γιώργου Κοσμά ως νέου προπονητή της ομάδας ανακοινώσε ο Ερμής Αραδίππου. Είναι πρώην προπονητής της ομάδας της Αγίας Νάπας ο οποίος είναι ο μόνος που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Είναι επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου. Η διοίκηση του Ερμή είναι σίγουρη ό, τι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας των «φρεροπόδαρων» και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καινούρια του πρόκληση.

Ο Κοσμά θα έχει για βοηθό του τον Σάββα Θεοδώρου με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και χρόνια. Καθήκοντα γυμναστή ανάλαβε ο Λούκας Ζένιος. Μάλιστα, η σημερινή προπόνηση του Ερμή θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικό τιμ, που είχε και την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες.

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, ο Ερμής κινείται πλέον για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αλλά και ενός επιθετικού. Για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης στα υπόψη βρίσκονται ένας Άγγλος και ένας Ισπανός φορ και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ