aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνακοινώσεις στα επόμενα 24ωρα

Ανακοινώσεις στα επόμενα 24ωρα

Οι άνθρωποι του Ερμή βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με μερικούς ποδοσφαιριστές και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται ανακοινώσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να έχουν προκύψει μικρά εμπόδια, όμως η προσπάθεια για ποιοτική ενίσχυση συνεχίζεται.

Λογικά η βδομάδα που διανύουμε θα φέρει νεότερα και ανακοινώσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό που απομένει είναι απλώς οι υπογραφές. Η ομάδα της Αραδίππου απέκτησε κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και επιδιώκει να προσδώσει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της.

Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους οι διοικούντες και οι οπαδοί του Ερμή για τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας τους. Όλοι λένε ότι γίνεται σωστή και μεθοδική δουλειά. Ο Νίκος Παναγιώτου και οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν πολύ προσεκτικά τις επιλογές τους και να είναι σίγουροι για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Όσοι έχουν αποκτηθεί μέχρι σήμερα έχουν περάσει από το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ των «φτεροπόδαρων». Το διαθέσιμο κονδύλι για μετεγγραφές δεν είναι μεγάλο. Ακόμη ένας λόγος δηλαδή, που ωθεί τους Αραδιππιώτες να κάνουν προσεκτικές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ