aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνακοίνωσε δύο αμυντικούς «πύργους» με… διαβολική σύμπτωση!

Ανακοίνωσε δύο αμυντικούς «πύργους» με… διαβολική σύμπτωση!

Τις δύο πρώτες του μετεγγραφές ανακοίνωσε ο Ερμής Αραδίππου. Το όνομά του ενός είναι αυτό για το οποίο αναφερθήκαμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ και πρόκειται για τον Βραζιλιάνο με πορτογαλικό διαβατήριο Ρομπέρτο Ντίας (διαβάστε εδώ), ενώ ο άλλος είναι ο Γάλλος Μοχαμαντού Σισοκό. Κι δύο αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί.

Κατά «διαβολική» σύμπτωση όπως τονίζεται, αμφότεροι είναι γεννημένοι την ίδια ημερομηνία και χρονιά (8.8.1988 / 31 χρόνων). Επειδή οι ανακοινώσεις του Ερμή χρειάζονται βαρβάτη επιμέλεια για να δημοσιευτούν, παραθέτουμε μονάχα κάποια αποσπάσματα. Για τον Ντίας τονίζεται πως είναι «σκληροτράχηλος αμυντικός μα και παράλληλα γνωστής της τεχνικής (ως Βραζιλιανός). Άρχισε την καριέρα του από την Νασιονάλ και η τελευταία του ομάδα ήταν η Σένιτσα στην Σλοβακία. Τα τελευταία δύο χρόνια ψηφίστηκε μέσα στους τρεις καλύτερους αμυντικούς του σλοβάκικου πρωταθλήματος!

Όσον αφορά στον Σισοκό, πρόκειται για επίσης έμπειρο στόπερ ο οποίος υπήρξε διεθνής με την Κ-20 Γαλλίας στο παρελθόν, ενώ κατέγραψε αξιόλογες παρουσίες στο ρουμανικό πρωτάθλημα με Οτσέλουλ Γκαλάτσι και Βολουντάρι. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ροπς Φινλανδίας.

Το απόγευμα όπως αναφέρεται θα ανακοινωθεί και η μεγάλη «βόμβα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ