aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑνακοινώνει Φυλακτού…

Ανακοινώνει Φυλακτού…

Ο Ερμής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γεράσιμο Φυλακτού και αναμένεται ότι ακόμη και σήμερα πιθανόν να ανακοινωθεί η απόκτησ;h του. Πρόκειται για έναn ποδοσφαιριστή που ήθελε εδώ και πολύ καιρό ο Κώστας Καϊάφας, αλλά όταν είχαν γίνει οι πρώτες επαφές ήταν στην Πάφο και το συμβόλαιό του ήταν πολύ υψηλό για τα δεδομένα του συλλόγου.

Πλέον, ο Φυλακτού είναι ελεύθερος, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «φτεροπόδαρους» και έρχεται για να δώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Πέρσι έκανε μία πάρα πολύ καλή σεζόν στην Πάφο, όπου είχε πάνω από 30 συμμετοχές και πέτυχε και τρία γκολ. Μάλιστα κέρδισε και κλήση για την εθνική ομάδα.

Στις προπονήσεις του Ερμή συμμετέχει και ο Γκουλόν ο οποίος έπαιξε και στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, ωσστόσο ο 30χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής όλα δείχνουν ότι δεν θα αποκτηθεί. Σε μία άλλη εξέλιξη, ο Ερμής θα δώσει σήμερα άλλο ένα φιλικό παιχνίδι μιας και θα αναμετρηθεί με τη Δόξα στο Μακάρειο. Το ματς θα ξεκινήσει στις 18:00 και ο Κώστας Καϊάφας αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο σε όσους δεν έπαιξαν πολύ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ