aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Αυτό τιμά τον Νίκο Παναγιώτου»

«Αυτό τιμά τον Νίκο Παναγιώτου»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Ερμή, Κώστας Φώτη.

Πως προέκυψε η αλλαγή προπονητή στον Ερμή: «Ήταν μια απόφαση κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ το οποίο μελέτησε την πορεία της ομάδας και τα αποτελέσματα τα οποία δεν μας άφησαν ικανοποιημένους και πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή, για να αλλάξει γενικά το κλίμα προς την θετική πλευρά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν η σταγόνα, ήταν γενικά η κατάσταση της ομάδας».

Για την γραπτή δήλωση του Νίκου Παναγιώτου: «Διάβασα και σέβομαι την δήλωση του Παναγιώτου, εγώ θέλω να τον ευχαριστήσω και να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία. Είναι ένας καλός προπονητής και θα συνεχίσει. Είναι άνθρωπος ο οποίος ταυτίστηκε με αυτή την ομάδα, δεν αρνήθηκε ποτέ να βοηθήσει την ομάδα, και αυτό τον τιμά.

Η επόμενο μέρα στον Ερμή: «Η πρώτη προπόνηση θα γίνει γύρω στις 16:00 σήμερα. Ο νέος κόουτς έχει ενημερωθεί για την ομάδα και τους παίχτες. Θα μελετήσει τώρα στην διακοπή έτσι ώστε να βάλει την δική του νοοτροπία στην ομάδα. Όταν δει ότι υπάρχουν αδυναμίες θα προβεί σε διορθωτικές κινήσεις με προσθήκες την μετεγγραφική περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ