aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑυτή τη φορά το πλήρωσε ακριβά ο Ερμής

Αυτή τη φορά το πλήρωσε ακριβά ο Ερμής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κατώτερος των περιστάσεων και των υψηλών προσδοκιών που δημιούργησαν προηγούμενες εμφανίσεις του παρουσιάστηκε ο Ερμής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Ουσιαστικά ήταν μια συνέχεια της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα και στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, μόνο που αυτή τη φορά το βαθμολογικό κέρδος δεν ήρθε και οι «φτεροπόδαροι» γνώρισαν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα. Μια ήττα που σκόρπισε προβληματισμό και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας.

Κάτι που προκαλεί ανησυχία στο στρατόπεδο του Ερμή είναι το γεγονός ότι οι μαυροκόκκινοι βγάζουν στο γήπεδο διάφορα πρόσωπα και δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους. Βέβαια, μπορεί να έχασαν από τη Νέα Σαλαμίνα, όμως παραμένουν εντός στόχων.

Μάλιστα όσο πλησιάζει και η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα αρχίζουν να γίνονται σκέψεις σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας. Ο Ερμής αναμένεται ότι θα κάνει τέσσερις κινήσεις έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τον μεγάλο του στόχο, που είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα, μιας από το κύπελλο έχει αποκλειστεί.

Στα θετικά του προχθεσινού αγώνα είναι το γκολ του Έντουαρντ Μασίνουα. Στο ντεμπούτο του ο 32χρονος επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε,  με το που μπήκε στο ματς ως αλλαγή σκόραρε και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διεκδικήσει και φανέλα βασικού στην αναμέτρησης που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άρη, στην οποία ο στόχος των «φτεροπόδαρων» είναι μόνο η νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ