aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑυτή τη φορά θέλει και όφελος

Αυτή τη φορά θέλει και όφελος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εμφάνιση του Ερμή απέναντι στην ΑΕΛ ήταν ενθαρρυντική, παρόλο που στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα. Στόχος, πλέον, των «φτεροπόδαρων» είναι η ομάδα να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά αυτή τη φορά να συνδυαστούν και με βαθμολογικό όφελος.

Ο Νίκος Παναγιώτου μιλώντας στους παίκτες του τούς τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε και ζήτησε να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Άλλωστε, ο Ερμής σε πολλά παιχνίδια παρουσίασε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και στόχος είναι να τη σταθεροποιήσει, εξέλιξη που θα του επιτρέπει να «χτυπά» όλα τα παιχνίδια.

Ο Παναγιώτου ενόψει Ομόνοιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντομινίκ ντα Σίλβα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, αλλά και τον Αλεξίου που είναι τραυματίας, εξέλιξη που θα επιφέρει αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης. Το βάρος ίσως πέσει στον Μασίνουα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν και στο χέρι του είναι να αρπάξει την ευκαιρία.

Ο Ερμής παραχώρησε στην Ομόνοια για τους οπαδούς το κάτω διάζωμα της δυτικής εξέδρας και αναμένεται να μαζευτεί αρκετός κόσμος το βράδυ του Σαββάτου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Παραχωρήθηκαν 1.500 εισιτήρια κι αν εξαντληθούν, θα ανοίξουν και ταμεία στο γήπεδο. Την ίδια ώρα γίνεται έκκληση στους φίλους του Ερμή να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το «παρών» τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ