aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑχ η άμυνα, αχ τα τελειώματα

Αχ η άμυνα, αχ τα τελειώματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι ο προπονητής της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ, ουσιαστικά, παραδέχθηκε ότι ο Ερμής δικαιούτο βαθμολογικό όφελος από την προχθεσινή αναμέτρηση (1-3) τα λέει όλα.

Η ομάδα της Αραδίππου έκανε δημιουργικά πάρα πολύ καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα, είχε ρυθμό, αλλά προδόθηκε από την αμυντική λειτουργία της. Δέχθηκε εύκολα και πολύ φτηνά τρία γκολ στο ΓΣΠ, τα οποία με καθαρό μυαλό θα μπορούσε να τα αποφύγει.

Αντέδρασε όμως μετά το 14ο λεπτό, όταν έγινε δηλαδή το 0-2. Οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου έδειξαν χαρακτήρα και απέδειξαν, έστω και πολύ νωρίς στη σεζόν, ότι οι βλέψεις για εξάδα δεν είναι λόγια του αέρα.

Αντιθέτως, πρόκειται για στόχο τον οποίον μπορούν να κυνηγήσουν οι «φτεροπόδαροι». Αυτό έδειξαν με την εμφάνισή τους κόντρα στην Ομόνοια. Από τη στιγμή που στο μεγαλύτερο διάστημα κυριάρχησαν στο ΓΣΠ και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, έχουν το δικαίωμα να ελπίζουν σ’ ένα ευοίωνο μέλλον.

Οι Χόι, Ντε Μέλο και Άλμπα ήταν πάρα πολύ δραστήριοι και ταλαιπώρησαν αφάνταστα την άμυνα της Ομόνοιας. Πέρα από την άμυνα, όμως, η αστοχία επίσης στοίχισε στον Ερμή, αφού δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του πέραν της μίας φοράς.

Με βελτίωση στα μετόπισθεν και στην τελική προσπάθεια, η ομάδα της Αραδίππου θα έχει δικαίωμα στο όνειρο. Επόμενος σταθμός για τους μαυροκόκκινους και πάλι το ΓΣΠ, όπου θα τους περιμένει την ερχόμενη Κυριακή ο ΑΠΟΕΛ (20:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ