aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: «Μεταμεσονύκτιοι ψίθυροι για ακύρωση όλων των πρωταθλημάτων»

Ερμής: «Μεταμεσονύκτιοι ψίθυροι για ακύρωση όλων των πρωταθλημάτων»

Η διοίκηση του Ερμή με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερμής κάνει λόγο για «μεταμεσονύχτιους ψίθυρους» για ακύρωση όλων των φετινών πρωταθλημάτων της ΚΟΠ.

«Μεταμεσονύκτιοι ψίθυροι…

Καλό ξημέρωμα.. και…. Καλό μήνα προς όλους..,

Υπάρχουν κάποιες φήμες που ακούγονται στις τελευταίες ώρες, ότι επειδή η «ιστορία» με τον κωρονοιο θα τραβήξει σε βάθος και επειδή δεν θα «βγουν» οι αγωνιστικές ημερομηνίες, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας προσανατολίζονται στο να ακυρωθούν όλα τα φετινά πρωταθλήματα ανδρών και να παραμείνουν όπως έχουν οι ομάδες στις ίδιες κατηγορίες και την επόμενη σεζόν…

Ευχόμαστε κατ’ αρχήν αυτές οι φήμες να μην είναι έγκυρες και αληθινές. Εάν όμως θα είναι, τότε σημαίνει ότι ο Ερμής μας θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Β’ Κατηγορία.

Που σημαίνει ότι κάποιοι θα έχουν μηδενίσει και ακυρώσει την καθολική αγωνιστική υπεροχή της ομάδας μας σε όλο το φετινό πρωτάθλημα όπως και τα αποτελέσματα που φέραμε, ενώ θα έχουν πετάξει και στα σκουπίδια τον ιδρώτα των παικτών μας, τη δουλειά των προπονητών μας και τις θυσίες της διοίκησης καθ’ όλη την φετινή χρονιά

Φυσικά και δεν πρόκειται να δεχθούμε κάτι τέτοιο και θα έχουμε το δικαίωμα να αντιδράσουμε όπως πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και κερδίσαμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όχι σε ένα γραφείο!

Τονίζουμε και πάλι: Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και υπάρχουν αποτελέσματα για κάθε ματς και συνολικές βαθμολογίες. Αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους!

Ευχόμαστε δε οι κρίσιμες αποφάσεις που θα παρθούν σύντομα από τους ιθύνοντες να είναι βασισμένες στην απόλυτη λογική και στο ηθικό δίκαιο!

Καλό μήνα σε όλους και καλή δύναμη με τον φονικό αυτό ιό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ