aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Επίθεση» από Ερμή στον παρατηρητή Μάριο Βιολάρη

«Επίθεση» από Ερμή στον παρατηρητή Μάριο Βιολάρη

Με ανακοίνωση του ο Ερμής Αραδίππου εκφράζει απορίες σχετικά για την στάση του Παρατηρητή Mάριου Βιολάρη και γενικά για όλα όσα έγραψε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας. Μέσω της επίσημης σελίδας του ο Ερμής αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος αναγκάζεται να βάλει το χέρι για πληρωμές που είναι εκτός προγράμματος.

Ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε η μέρα μας ενεργά και δυναμικά: Μόλις ελήφθη η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής για την δήθεν είσοδο ατόμων χωρίς διαπιστεύσεις ατόμων της ομάδας μας στον χώρο των αποδυτηρίων στο ημίχρονο του ματς στην Δερύνεια.

Είναι ένα σοβαρό χρηματικό ποσό ώς πρόστιμο, το οποίο φυσικά και θα πληρώσει η ομάδα μας και φυσικά σεβόμαστε τον Αθλητικό Δικαστή και τους θεσμούς. Όμως εντιμότατε κύριε Μάριε Βιολάρη (παρατηρητή του εν λόγω αγώνα που λόγω της έκθεσης σας βασίστηκε ο Αθλητικός Δικαστής) μπορείτε να μας προσκομίσετε αποδεικτικό υλικό (φωτογραφικό ή άλλο) που να αποδεικνύεται η εν λόγω έκθεση σας;

Σας ορίζει η ομοσπονδία σε υπεύθυνη θέση να καταγράφετε γεγονότα βάσει τεκμηρίων… εσείς όπως φαίνεται δεν το πράξατε αυτό… Εάν υπάρχουν κάμερες στους εσωτερικούς χώρους στο γήπεδο Δερύνειας θα θέλαμε κάποια μέρα, κάπου κάποτε να ανοιχθεί το αρχειακό υλικό για να δούμε ποιος έχει δίκιο ή όχι. Τελοσπάντων… πάλι καλείται ο πρόεδρος και η διοίκηση μας να βάλουν το χέρι στην τσέπη για πληρωμές εκτός προγράμματος.

Η απάντηση μας στα παραπάνω: 3 εντός έδρας ματς x 3 βαθμοί = 9! Καλημέρα προς όλους! Μόνο Ερμής!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ