aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕπίσημο για τον Ντράγκαν Ζάρκοβιτς

Επίσημο για τον Ντράγκαν Ζάρκοβιτς

Ο Ερμής ανακοίνωσε και επίσημα τη σύναψη συμφωνίας με τον Ντράγκαν Ζάρκοβιτς τα ξημερώματα, υπενθυμίζουμε ότι ο 33χρονος Σέρβος στόπερ αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ερμή τη διετία 2013-15 και την επόμενη σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Ντράγκαν Ζάρκοβιτς (16.4.1986) ο οποίος στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία Σερβίας με 32 συμμετοχές και 2 γκολ (Ράντνικ Σουρντούλιτσα και Μπάτσκα Παλάνκα). Ο Ντράγκαν Ζάρκοβιτς είναι ένας από εμάς, της οικογένειας του Ερμή, από τους βασικούς πρωτεργάτες της ονειρικής χρονιάς (2013/2014), όπου η ομάδα μας έφθασε στον τελικό κυπέλλου, ενώ κατέκτησε και το Super Cup.

O Ντράγκαν εκτιμώντας το τι του είχε προσφέρει ο Ερμής ως ομάδα και ως οικογένεια, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα μας, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το νέο κάλεσμα που του απηύθυναν ο πρόεδρος μας Λούκας Φανιέρος και ο προπονητής μας Νίκος Παναγιώτου στον δρόμο της προσπάθειας της επιστροφής για την επόμενη περίοδο στην Α’ κατηγορία! Καλωσόρισες πίσω αρχηγέ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ