aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕπίσημη πρώτη για Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή

Επίσημη πρώτη για Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή

Ανακοίνωση της Νέας Σαλαμινας ενημερώνει για την πρώτη επίσημη προπόνηση της ερχόμενης Παρασκευής.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους φίλους / ες και οπαδούς του Σωματείου ότι την Παρασκευή 30 Ιουλίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 1η ανοικτή προπόνηση παρουσία κόσμου στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή.

Διαβεβαιώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς μέλημα μας είναι η διαφύλαξη της ασφάλειας και υγείας όλων των παρευρισκομένων.

Για το λόγο αυτό έχουν ληφθεί οι πιο κάτω αποφάσεις:

1. Θα χρησιμοποιηθούν όλες οι κερκίδες του γηπέδου και ο μέγιστος αριθμός ατόμων που θα εισέλθουν δε θα ξεπερνά το 50% της χωρητικότητας.

2. Θα τηρηθούν οι ενδεδειγμένες αποστάσεις για τους καθήμενους και θα λειτουργήσουν 4 πύλες εισόδου.

3. Το συνεργείο για τις αιτήσεις των εισιτηρίων διαρκείας και για εγγραφές νέων μελών θα λειτουργεί εκτός του γηπέδου.

4. Στη μπουτίκ θα παρευρίσκονται μόνο ο αρθμός των ατόμων που επιτρέπει το ισχύον διάταγμα με βάση τα τετραγωνικά.

5. Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται σε άτομα που κατέχουν safepass (έχουν νοσήσει από κορονοϊό τους τελευταίους 6 μήνες, έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα ή έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση και έχουν παρέλθει οι 3 βδομάδες) και άτομα τα οποία κατέχουν αρνητικό τεστ αντιγόνου εντός των τελευταίων 72 ωρών.

6. Κατά την είσοδο θα υπάρχει θερμομέτρηση και έλεγχος των εντύπων που αναφέρονται στο σημείο 5. Παρακαλούμε τους φίλους / ες του Σωματείου που θα παρευρεθούν να επιδευκνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις εισόδους του γηπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της 1ης ανοικτής προπόνησης θα γίνει η κλήρωση του τυχερού λαχνού που θα κερδίσει ένα Mitsubishi ASX 2.0L 150hp. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από διακεκριμένο ελεγκτικό οίκο μέσω αδιάβλητης και αξιοκρατικής διαδικασίας. Η πώληση των λαχνών θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και την 30η Ιουλίου.

Η είσοδος για την 1η προπόνηση έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Με το πέρας της σύντομης παρουσίασης της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας θα ακολουθήσει φιλικό δίτερμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ