aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΈπεσε κατηγορία, όχι όμως και στην υπόληψη μας

Έπεσε κατηγορία, όχι όμως και στην υπόληψη μας

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η Αλκή βάσει των στοιχηματικών αποδόσεων στην αρχή της σεζόν ήταν αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον υποβιβασμό. Κι αυτό λόγω του μικρού προϋπολογισμού και των περιορισμένων μέσων που διαθέτει ως σύλλογος.

Ναι, στο τέλος έπεσε. Έπεσε στο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων ενός επίπονου πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με άλλες δύο ομάδες. Όλη αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να μην πιστωθεί και στον προπονητή της Κώστα Σακκά. Έκανε πολύ καλή δουλειά, δημιούργησε ένα σφριγηλό σύνολο που ήταν δυσκολοκατάβλητο.

Όχι, δεν ήταν ομάδα που έπαιζε μόνο άμυνα. Ήξερε να αμύνεται αλλά έπαιζε ορθόδοξο και καλό ποδόσφαιρο. Γρήγορο, με καλές επινοήσεις και χορταστικό στο μάτι. Το ότι υποβιβάστηκε με τίποτε δεν μπορεί να μειώσει τη συνεισφορά του τεχνικού της ο οποίος της προσέδωσε ταυτότητα. Πέτυχε δέκα νίκες στο πρωτάθλημα, περισσότερες από τον Ερμή, τη Δόξα και την Ένωση.

Ο Κώστας Σακκάς κατάφερε να εμπεδώσει στην ομάδα του πνεύμα συνεργασίας και γι’ αυτό θεωρείται ως ένας από τους προπονητές της φετινής σεζόν που έχει προσφέρει στον σύλλογο που εργάστηκε, γιατί διατήρησε τη σταθερότητα του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ