aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΈντυσε στα πορτοκαλί τον Αμεσάν ο Μασιάς

Έντυσε στα πορτοκαλί τον Αμεσάν ο Μασιάς

Η Αγία Νάπα απέκτησε τον Νιαμιέν Αμεσάν (27/09/1990) που αγωνιζόταν στον ΑΣΙΛ Λύσης. Πρόκειται για παίκτη ο οποίος είναι 29χρόνων επιθετικός και στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε ΑΕΛ, Εθνικό Άχνας και Ονήσιλο Σωτήρας.

Ο Ιβοριανός φορ, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, όπου τον καλωσόρισε ο πρόεδρος Δημήτρης Μασιάς και ακολούθως υπέγραψε με τους πορτοκαλί συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Έτσι, το αγιαναπίτικο συγκρότημα αφιέρωσε την πρώτη του χειμερινή μετεγγραφή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, προσφέροντας στο Νίκο Νικολάου μια ακόμα ποιοτική επιλογή στα πλάνα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ανακοινώνει τη σύναψη συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Rodolph Niamien Amessan ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον ΑΣΙΛ. Ο Amessan γεννήθηκε στις 27.09.1990 και θα αγωνίζεται με το νούμερο 11. Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και με την πορτοκαλί φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ