aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈντυσε στα «μπλε» Κυριακίδη και Αλαμπρίτη

Έντυσε στα «μπλε» Κυριακίδη και Αλαμπρίτη

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κυριακίδη από την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, και του Λευτέρη Αλαμπρίτη από τον Ερμή, ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου, ντύνοντας έτσι στα «μπλε» τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό και τον 25χρονο Κύπριο επιθετικό.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας Αραδίππου:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Κυριακίδη. Ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ενώ στο παρελθόν κατέγραψε πέραν των 80 συμμετοχών στην Β Εθνική Ελλάδος με τελευταίο του σταθμό τη Νίκη Βόλου.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ταλαντούχο 25χρονο επιθετικό Λευτέρη Αλαμπρίτη!

Ο Λευτέρης Αλαμπρίτης, ανδρώθηκε στην Ακαδημία της ομάδας μας και εδραιώθηκε στην πρώτη ομάδα από την εφηβική του ηλικία. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του συνδημότη μας ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ, στην Ά Κατηγορία.

Λευτέρη καλωσόρισες και καλή επιτυχία με τα περιστέρια ξανά στο στήθος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ