aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: Σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης

ΕΝΠ: Σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης

Ενεργώντας βάσει του άρθρου 29 (2) του Καταστατικού το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα (10 Οκτωβρίου – 19:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού Μεγάρου.

Σύμφωνα με το άρθρο 30 του Καταστατικού, για vα σχηματιστεί απαρτία πρέπει να είναι παρόντα τα μισά και ένα από τα μέλη που έχουν εξοφλημένες τις συνδρομές τους. Αν δεν σχηματιστεί απαρτία, η Συνέλευση αναβάλλεται για μισή ώρα, οπότε όσα μέλη παρουσιαστούν αποτελούν απαρτία.

Η Συνέλευση θα είναι κυρίως eνημερωτική. Σε αυτή θα γίνει πλήρης και αναλυτική παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης (τα μέχρι σήμερα έσοδα και έξοδα) του σωματείου και θα κατατεθούν οι οικονομικές ανάγκες μέχρι και το τέλος της παρούσας αγωνιστικής χρονιάς καθώς και όσα από τα παλαιότερα χρέη υπολείπονται ακόμα. Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των μελών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης ότι την Ενημερωτική αυτή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών θα ακολουθήσει, με βάση το άρθρο 29 (4) του Καταστατικού, η σύγκλιση Έκτακτης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης που προγραμματίζεται για την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ