aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας

ΕΝΠ: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φετινή κοπή της βασιλόπιτας για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΕΝΠ.

Το παρόν τους μαζί με τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής έδωσαν οι Δημοτικοί Συμβούλοι Γιώργος Καράς, Χρυσόστομος Φλουρέντζου αλλά και ο πάτερ Ηράκλης ο οποίος ανέλαβε και την κοπή.

Τυχερός της χρονιάς ήταν ο νεαρός Ραφαήλ Ελευθερίου ο οποίος κέρδισε το φλουρί αλλά και ένα δώρο προσφορά της εταιρείας Gold & Silver Touch Jewellery.

Με τον ΑΣΙΛ αγωνίζεται σήμερα η ΕΝΠ (19:00) και μέσω ανάρτησης της καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια της: «Ημέρα αγώνα σήμερα για την ομάδα μας. Ακόμα ένας τελικός στον μακρύ δρόμο της ανόδου. Με όλους εμάς στο πλάι της ομάδας μας σε κάθε παιχνίδι, η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία είναι κάτι περισσότερο από εφικτή! Στηρίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, την μοναδική ομάδα του τόπου μας!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ