aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: Πήρε τον Ισπανό επιθετικό Τροϊτέιρο

ΕΝΠ: Πήρε τον Ισπανό επιθετικό Τροϊτέιρο

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόρχε Τροϊτέιρο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε παλαιότερα στη Δόξα και τον οποίο γνωρίζει ο Κώστας Καϊάφας, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του.

«Η ΕΝΠ ανακοινώνει τη συμφωνία για 1 συν 1 χρόνο με τον Ισπανό επιθετικό Χόρχε Τροϊτέιρο. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης καλωσορίζει τον Χόρχε στο Παραλίμνι και του εύχεται καλή επιτυχία», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των βυσσινί.

Από την ξένη αγορά, εκτός από τον Τροϊτέιρο, η ομάδα του Παραλινίου ενισχύθηκε με τους Βαλβέρντ, Κοζοκνεάν και Πράγκερ. Από την κυπριακή αγορά απέκτησε τους Λευτέρη Μέρτακκα, Αντώνη Μούσιη, Μάριο Λαΐφη και Θεόδωρο Ιωσηφίδη. Θέμα χρόνου θεωρείται η ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Ο Κώστας Καιάφας εντείνει τις προσπάθειές του για περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση, με στόχο να επαναφέρει την Ένωση στην Α’ Κατηγορία. Η προετοιμασία της Ένωσης θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ