aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: «Όταν δεν σκοράρεις, φυσιολογικά έρχεται η ήττα»

ΕΝΠ: «Όταν δεν σκοράρεις, φυσιολογικά έρχεται η ήττα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΕΝΠ ενόψει του αγώνα κόντρα στην Πάφο, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Παραλιμνίου ηττήθηκε 3-1.

Αναλυτικά: «Τίποτα δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη στο Παφιακό Στάδιο. Εξαιρετικό πρώτο μισάωρο με ευκαιρίες, δοκάρι και γκολ. Δώσαμε χώρο στη συνέχεια στον αντίπαλο, χωρίς όμως να κινδυνέψουμε ιδιαίτερα, παρά την πίεση που δεχτήκαμε στην περιοχή μας.

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων (καλά διαβάζετε), που αδικαιολόγητα πρόσθεσε ο διαιτητής του αγώνα Αντρέας Ορθοδόξου για τον τραυματισμό του τερματοφύλακα, η παφίτικη ομάδα κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν και στα παιχνίδια με ΕΝΑΔ και Οθέλλο, στα οποία η ομάδα μας εξέφρασε πάλι παράπονα. Στο β μέρος μπήκαμε δυνατά αλλά επιπόλαια, χάνοντας 3 κλασσικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα και δίνοντας παράλληλα δύο γκολ δώρο στις πρώτες επιθέσεις του αντιπάλου.

Όταν δεν σκοράρεις και δέχεσαι τόσο εύκολα γκολ, φυσιολογικά έρχεται η ήττα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάφου για τη νίκη. Επόμενο παιχνίδι “τελικός” με την Αγία Νάπα την Παρασκευή.

Εντεκάδα: Βαλβέρδε, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Ατάντα, Κοσμάς, Μούσιης, Κωνσταντίνου, Κοτζοκνεάν, Πράγκερ, Τροϊτέιρο, Ιωσηφίδης (Γιωρκάτζιης, Κατσιατής, Κουμής)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ