aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: Ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν την ομάδα

ΕΝΠ: Ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν την ομάδα

Τις δημόσιες ευχαριστίες της εξέφρασε η ΕΝΠ στα άτομα και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν το σωματείο σε αυτή τη πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου μας, σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει και να βοηθήσει τα άτομα και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν το Σωματείο σε αυτή τη πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο αποφάσισε όπως δημοσιοποιήσει κατάλογο με τα ονόματα των ατόμων και τις επωνυμίες των επιχειρήσεων που βοήθησαν οικονομικά το Σωματείο με ποσά άνω των 500 Ευρώ, μέσω εισφορών, διαφημίσεων και καρτών διαρκείας VIP (BOX).

Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η Διοικούσα Επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλα άτομα και επιχειρήσεις που βοηθούν το Σωματείο συνεχώς είτε με την συνδρομή στην εβδομαδιαία τόμπολα, είτε με αγορά εισιτηρίου διαρκείας, λαχείων, παρουσία σε διάφορες εκδηλώσεις κ.λ.π. τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Διευκρινίζουμε επίσης ότι αρκετά άτομα είναι κάτοχοι των Χρυσών και Πλατινένιων Πακέτων τα οποία προνοούν εισιτήρια διαρκείας για πέντε και τρία χρόνια αντίστοιχα».

Ο κατάλογος με αλφαβητική σειρά των ατόμων και επιχειρήσεων:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ