aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑENΠ: Bίντεο από την εκτός έδρας νίκη επί της ΠΑΕΕΚ

ENΠ: Bίντεο από την εκτός έδρας νίκη επί της ΠΑΕΕΚ

Στη σπουδαία νίκη επί της ΠΑΕΕΚ αναφέρεται η ΕΝΠ στην επίσημή της σελίδα στο Facebook, ενώ παραθέτει και βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Αναλυτικά:

‘Άλλο ένα σημαντικό διπλό, στη διαδρομή για την επιστροφή στη Μεγάλη Κατηγορία. Μέτρια εμφάνιση που θα μπορούσε να εξελιχθεί όμως σε υγιεινό περίπατο, λαμβάνοντας υπόψη το γρήγορο γκολ του Μπρούνο Μοράες μετά από καταπληκτική πάσα του Τροϊτέιρο.

Αντί αυτού όμως, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι και στο τέλος χρειάστηκε να καθαρίσει ο τερματοφύλακας μας σε δύο τρεις καλές ευκαιρίες της ΠΑΕΕΚ. Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ότι μόνο αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα πετύχουμε τον στόχο της Επιστροφής.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά και αυτό που πάντοτε μετρά είναι το τρίποντο. Σε αυτή την Κατηγορία, λίγες φορές θα δούμε καλό ποδόσφαιρο αφού ούτε οι γηπεδικές συνθήκες το ευνοούν αλλά ούτε και η πρόθεση των περισσότερων αντιπάλων ομάδων. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Κατσιατής με παλληκαρίσιο τρόπο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ